Yoganice Life

Bij Yoganice Life kun je yogalessen volgen in een omgeving waar je je veilig voelt en mag zijn wie je bent. Plezier, vreugde en jezelf mogen zijn staat voorop bij Yoganice Life.

Yoga is een manier om stress te lijf te gaan en spanning los te laten. Je zult je hierdoor niet alleen lichamelijk fitter voelen, ook mentaal en emotioneel komt er meer energie en ruimte vrij.

De Yogalessen zijn laagdrempelig en zo opgebouwd dat je de houdingen makkelijk kunt volgen. De Yogahoudingen bestaan uit verschillende soorten yogastijlen en vinden hun oorsprong in de Hatha Yoga, Dru Yoga en Kundalini Yoga.

Twijfel niet langer en kom een uurtje Yoga, meditatie en ademhalingstechnieken ervaren. En zet de stap naar een gezonder en bewuster leven met Yoganice Life

“Om (weer) volledig jezelf te zijn in verbinding met je innerlijke kracht.”

JaniceMijn naam is Janice. Mijn eerste contact met Yoga kwam in een periode dat ik mijn lichaam wilde helen. Deugdenyoga heeft mij daarin goed geholpen. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel heeft het mij dichter bij mezelf gebracht. Hierdoor sta ik nu weer krachtig in het leven.

Dit heeft mij geïnspireerd om de deugdenyogaopleiding te doen. Door mijn passie te delen hoop ik zo bij anderen het vuur weer te laten branden en je geïnspireerd raakt je innerlijke kracht (terug) te vinden en voor je eigen passie te gaan.

Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en heb naast de Docentenopleiding Deugdenyoga ook de Docent Kinderyoga opleiding afgerond en trainingen gedaan in Tieneryoga, Kinder Deugdenyoga, Chakrayoga voor Kinderen, Deugdenproject Opvoeden met deugden, Intuïtieve ontwikkeling en Spirit&Soulcoaching.

Met dank aan www.deugdenyoga.nl voor alle inspirerende opleidingen en trainingen. www.bloominglotusyoga.nl voor het concreet stellen van mijn missie, visie en focus.
www.wapit.nl voor het exact vertalen van mijn ideeën op flyers, poster en website.

En als laatst en niet het minste, dank aan mijn gezin, familie en vrienden en een ieder die me heeft gesteund en bijgestaan.

“Start each day with a grateful heart”

Recensies

Rosalie Disseldorp — Heerlijk een uurtje voor jezelf om lekker te ontspannen. Je komt ook weer helemaal tot jezelf. Leuke en mooie lessen. Zeker de moeite waard om jezelf dit te gunnen 🙂

Esther Vollebregt — HET moment voor mezelf van de week! De lessen zijn actief én ontspannend. En Janice is geweldig.

Kirsten Cordes-van Heerde — Heerlijk actief bezig zijn met lichaam en geest onder leiding van een lerares vol passie en liefde voor yoga.

Suzanne Eiking-Spiering — Hele goede yoga instructrice!!! Super rustgevend !!!!!

Omdat zij de rust zelf is en dat ontzettend goed uitstraalt naar haar leerlingen! Door Janice kom je in een trance die je lichaam tot rust brengt en waardoor je je eigen lichaam veel beter aanvoelt!!