Praktische Yoga Richtlijnen

Yoga Benefits

Gelieve op tijd te arriveren, 10 minuten voor aanvang van de les.

Om een serene en prettige les te ervaren, vraag ik je vriendelijk je mobiele telefoon op stil te zetten.

Als je zwanger bent, een ernstige en of recentelijk lichamelijke letsel hebt gehad, gelieve eerst uw arts te raadplegen voordat u aan de Yogalessen deelneemt (of enige vorm van inspannende fysieke activiteit).

Geef altijd aan als je lichamelijke letsel hebt, graag voor aanvang van de yoga les. Gedurende de les help ik je aan alternatieve houdingen voor een veilige en aangename les.

Luister naar je lichaam voor aanvang van de les. Als je je gespannen voelt, yogaoefeningen kunnen je helpen ontspannen. Voel je je lichamelijk echt niet fit, kies er dan voor om uit te rusten.

Luister naar je lichaam tijdens de les. We werken altijd vanuit onze comfortzones in Yoga – maar juist door steeds iets verder of dieper in onze houdingen te gaan, kun je de voordelen van yoga ondervinden. Maar mocht je pijn voelen tijdens een houding, wees dan altijd lief en zorgzaam voor jezelf en kom rustig terug in een comfortabele houding.

Aanvang les

Indien mogelijk, gelieve 10 minuten eerder bij aanvang van de les aanwezig te zijn.

Eten en drinken voor de les

Voor het beste resultaat en maximale voordeel van yoga, gelieve een uur of anderhalf uur van te voren zo min mogelijk een zware maaltijd te nuttigen. Heb je trek, kies dan voor iets lichts bijvoorbeeld salade, fruit of een cracker. Probeer gedurende dag voldoende te drinken maar gelieve niet een half uur voor de les.

Wat te dragen

Schone kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Om mee te nemen

Je eigen yoga mat (Yoga wordt op blote voeten gehouden) Een warme vest, warme sjaal en sokken om warm te blijven tijdens de meditatie en eindontspanning. Een handdoek komt ook van pas.

Betaling

Yoganicelife accepteert alleen contante betalingen. Gelieve deze voor de les te overhandigen.

“COME TO CLASS WITH NO EXPECTATIONS. GIVE YOURSELF PERMISSION TO FEEL AWKWARD AND UNSURE, THEN KEEP COMING”